Reklám

Reklám

Pilates

2008.05.21. 18:41 - -Laura-

STOTT Pilates órák Székesfehérváron!
                                                                           
                                                                                                                                  
Napjainkban a Pilates a leggyorsabban terjedő edzésmódszerek közé tartozik. Intelligens torna, amely az erőnlét, hajlékonyság, állóképesség és koncentráció növelését szolgálja, egyfajta testtudat kialakítását célozza. Egy olyan program, amely hatásosan formálja alakunkat (még a nehezen formálható fenék, comb és törzsizomzatot is), stabilizálja a törzsizomzatot, ezáltal enyhíti a gerinc-, derék- és izületi fájdalmat, segít csökkenteni szervezetünkben a stresszt. A cél, a megfelelő összpontosítás mellett az egészséges, feszes, rugalmas test felépítése, a sérülés kockázata nélkül. Mivel a legtöbb gyakorlat alaphelyzete a fekvés, nem terheli az izületeket és a gerincet sem, tetőtől talpig, egyenletesen dolgoztatja a testet, és olyan izmainkat érezzük meg, melyek létezéséről eddig nem is tudtunk.
                        
Mi az a STOTT pilates?
                                                                                                       
A STOTT Pilates egy modern megközelítése az eredeti, Joseph H. Pilates gyógytornász által kifejlesztett közel 100éves módszernek, olyan anatómiai alapelvek hozzáadásával, melyek modern kutatási eredményeken alapszanak. Ez a torna mindenekelőtt a biztonságot tartja szem előtt. Anélkül, hogy az izomtömeget növelné, biztonságosan érhetjük el a kívánt erősséget, mobilitást és állóképességet. A nyújtás és erősítés egyidejű alkalmazásával hosszú, vékony, szálkás izomzat érhető el -nem csoda, hogy kedvelt ez a torna a hölgyek körében. De minden korosztálynak jót tesz: szép testtartást ad, korrigálja a féloldalasan fejlett izomzatot, a gerinc visszanyeri természetes görbületét.
 
A Pilates igen kíméletes az ízületekkel, személyre szabható, tehát alkalmas rehabilitációra szorulóknak, élsportolóknak, táncosoknak, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, korra, nemre, súlycsoportra való tekintet nélkül. Egyszerre kímélő, s kihívó a Pilates-módszer!
                                                                                                        
"Tíz lecke, és megérzed a különbséget. Húsz lecke, és látod a különbséget, és harminc múltán teljesen új tested lesz.” /Joseph H.Pilates /
                                                                                                                             
Csoportos órák: Cosmo Sport (Jysk áruház fölött), Csúcsforma Stúdió (Ady E. u. 30).
                                                                                                 Egyéni vagy duó órákra előzetes bejelentkezés szükséges!
                                                                                        Az egyéni Pilates órán az oktató előzetes állapotfelmérés után személyre szabott mozgásprogramot állít össze a kliens képességeinek és egészségi állapotának megfelelően. Az egyéni óra alatt az oktató végig instruál, korrigálja a gyakorlatokat, hogy azok valóban hatásosak és sérülésmentesek legyenek.
  
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://tanctanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr96431989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása